Mellem standerhejsning i april og standerstrygning i oktober er der fællesroning mandag og onsdag.
Mandag er det kl. 19.00 og onsdag kl. 10.00. Vi mødes og vurderer, om der kan dannes hold til en rotur i inrigger. Andre har lyst til tage ud i kajak eller jolle. Som regel er der nogen, der laver kaffe bagefter.
Derudover er bådene til rådighed hver dag for medlemmerne. Man låner en båd for én dag ad gangen, de skal altså være tilbage på matriklen hver aften. Man skal kunne svømme 300 m for at ro i inrigger og 600 m for at ro i kajak. Når man tager på vandet udfylder man et rokort med sit navn samt kontakt oplysninger og sætter det i holderen, der markerer, at man er ude. Når man er tilbage, flytter man rokortet tilbage. Ellers risikerer man, at der bliver slået alarm.
Ingen må tage på vandet uden redningsvest/svømmevest. Voksne har ansvar for deres børn/børnebørn Desuden henvises til ro-reglementerne.
Hvert år i begyndelsen af sæsonen arrangeres kajakkurser for nybegyndere.
Bådelauget ejer en flydebro, som bliver lagt ud til standerhejsning og taget på land til standerstrygning. Den gør det let at komme i bådene, og den er attraktiv at bade fra på de varme sommerdage.
Der er også andre aktiviteter end vandsport. Bådelauget arrangerer hvert år Skt. Hans bål med taler og sange og salg af pølser og drikkevarer. Her er alle velkommen.
I løbet af vinteren er der fællesspisninger, nytårskur, arbejdseftermiddage og andre events efter behov og interesse. Datoer fremgår af aktivitetskalenderen og information udsendes også til medlemmernes mailadresser.
Medlemmerne har fri adgang til at benytte det lille, veludstyrede motionsrum.
I vinterhalvåret kan medlemmer desuden få et personligt adgangskort til gratis svømning i svømmehallen i Durup søndag eftermiddag.