Kommende arrangementer

Julefrokost.

På utallige opfordringer er julefrokosten blevet flyttet fra torsdag den 21.november til fredag den 22. november. Det starter kl. 18.00. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Julefrokosten er årets mest spændende fællesspisning, fordi vi skal nyde medlemmernes egne medbragte specialiteter. Hver deltager medbringer en ret, som koster ca. 80 kr at fremstille, og som rækker til 6-8 personer. Festudvalget sørger for brød, smør, pynt, servietter og klementiner. Øl, sodavand, snaps og vin kan købes til de sædvanlige rimelige priser.

Tilmelding til Tove Heidemann 20284876 tove.heidemann@gmail.com senest mandag den 18.november med oplysning om, hvad man regner med at medbringe.

Pia og Lars Ullitz’s foredrag foregår som tidligere indvarslet torsdag den 14.november kl. 19.00. Det handler om kajakture i Norge og Sverige. Vi har anskaffet en projektor og et lærred, så vi kan se fine, inspirerende fotos.

Meget gerne tilmelding til Tove, så vi ikke køber for lidt kage.

Næste arbejdsaften er torsdag den 7.november kl. 19.00.  Sidste gang fik vi vendt den store firer på hovedet, og Niels gik i gang med at lokalisere utæthederne. Der forestår et større slibearbejde, så flere hænder må meget gerne møde op.