Invitationer Efteråret 2019

Så er det blevet efterår og tid til standerstrygning. Det foregår som tidligere indvarslet lørdag den 19.oktober. Vi starter kl. 10.00 med kaffe/te og rundstykker, og når vi er færdige med at hale broen op, flytte bådene, gøre lidt ekstra rent i klubhuset osv, er der varme pølser og øl og sodavand. Det plejer at være rigtig hyggeligt og effektivt at arbejde mange sammen.

AROS IV trænger til en større omgang. Den tager vand ind. Den skal slibes og lakeres, og det er et større arbejde, der kræver mange hænder. Niels Harborg har heldigvis lovet at være primus motor. Vi indkalder til kombinerede arbejds- og hyggeaftner. Det foregår om torsdagen. Vi mødes første gang 31.oktober kl. 19.00. Bådelauget giver kaffe og kage!

Ligesom tidligere år prøver vi at få en aftale med Durup Svømmehal om gratis svømning om søndagen for medlemmer. Interesserede bedes hurtigst muligt tilmelde sig hos Malene Knudsen makn@live.dk , 40271826. Malene har brug for navn og fødselsdato.

Næste arrangement er julefrokosten, som i år foregår torsdag den 21. november kl. 18.00. Der kommer reminder i november.

OBS!!!

Bag klubhuset ligger et surfbræt, som ikke tilhører Bådelauget. Vil ejeren være venlig at hente det? Vi skal skaffe plads til jollerne.